STN EN 12697-15: 2007 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 15 Odolnosť proti segregácii - Gillinger, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12697-15: 2003. Európska norma EN 12697-15: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy