STN EN 12697-42: 2007 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 42 Obsah cudzích látok v R-materiáli - Gillinger, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12697-42: 2005. Európska norma EN 12697-42: 2005 má postavenie slovenskej technickej normy