STN EN 901: 2007 (75 8401), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Chlórnan sodný. - Büchlerová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 901: 2007. Európska norma EN 901: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy