STN EN ISO 13849-1: 2007 (83 3313), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné časti riadiacich systémov Časť 1 Všeobecné zásady navrhovania (ISO 13849-1: 2006) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 13849-1: 2006. Európska norma EN ISO 13849-1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy