STN EN 1846-2/A1: 2006 (92 9301), Vozidlá požiarnej a záchrannej služby Časť 2 Všeobecné požiadavky. Bezpečnosť a výkon. Zmena A1 - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A1 STN EN 1846-2: 2004 je slovenskou verziou EN 1846-2: 2001/A1: 2004. Európska norma EN 1846-2: 2001/A1: 2004 má postavenie slovenskej technickej normy