STN ISO/IEC 13250: 2007 [neplatná] (01 0157), Informačné technológie. Aplikácie SGML. Mapy námetov. - Žitňanská, Mária; Katuščák, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO/IEC 13250: 2003