STN EN 1426: 2007 (65 7062), Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie penetrácie ihlou. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1426: 2007