STN EN 12794 + A1: 2007 (72 3010), Betónové prefabrikáty. Základové pilóty (Konsolidovaný text). - Marec, Miloš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12794: 2005 + A1:2007