STN EN 12794 + A1: 2007 (72 3010), Betónové prefabrikáty. Základové pilóty (Konsolidovaný text). - Marec, Miloš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12794: 2005 + A1:2007
Táto norma nahrádza STN EN 12794 z novembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miloš Marec. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Dátum účinnosti opravy normy: január 2010
Keywords: normy