STN EN 13779: 2007 (12 0580), Vetranie nebytových budov. Všeobecné požiadavky na vetracie a klimatizačné zariadenia. - Löffler, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13779: 2007