STN EN 61000-4-1: 2007 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 4-1 Metódy skúšania a merania. Prehľad noriem súboru IEC 61000-4 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-4-1: 2007