STN EN 61000-4-1: 2007 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 4-1 Metódy skúšania a merania. Prehľad noriem súboru IEC 61000-4 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-4-1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 61000-4-1 z apríla 2002 v celom rozsahu. STN EN 61000-4-1 z apríla 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.2.2010
Spracovateľ: Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Norma je zrušená od 1. 6. 2017
Keywords: normy