STN EN 61000-6-4: 2007 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 6-4 Všeobecné normy. Emisie - priemyselné prostredia - Adamec, Ľubor; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-6-4: 2007