STN EN 61000-6-4: 2007 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 6-4 Všeobecné normy. Emisie - priemyselné prostredia - Adamec, Ľubor; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-6-4: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 61000-6-4 z októbra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľubor Adamec, Milan Legíň. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Norma je nahradená normou STN EN IEC 61000-6-4 zo septembra 2020 v celom rozsahu. Používať sa môže do 20. 9. 2022
Keywords: normy