STN EN 12697-5 + A1: 2007 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 5 Stanovenie maximálnej objemovej hmotnosti (Konsolidovaný text) - Polakovič, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-5: 2002 + A1: 2007