STN EN 12697-5 + A1: 2007 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 5 Stanovenie maximálnej objemovej hmotnosti (Konsolidovaný text) - Polakovič, Ľubomír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-5: 2002 + A1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 12697-5 z októbra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľubomír Polakovič. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Norma je nahradená normou STN EN 12697-5 z januára 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy