STN EN 1436: 2007 (73 7010), Materiály na dopravné značenie pozemných komunikácií. Požiadavky na vodorovné dopravné značky. - Hovorková, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1436: 2007