STN EN 1436: 2007 (73 7010), Materiály na dopravné značenie pozemných komunikácií. Požiadavky na vodorovné dopravné značky. - Hovorková, Katarína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 7 Pozemné komunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1436: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 1436 z júla 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Katarína Hovorková. Technická komisia: TK 7 Pozemné komunikácie
Norma je nahradená normou STN EN 1436 + A1 z apríla 2009 v celom rozsahu
Keywords: normy