STN EN 15614: 2007 (83 2757), Ochranné odevy pre hasičov. Laboratórne skúšobné metódy a požiadavky na účinnosť odevov na hasenie požiaru v otvorenom priestore. - Vyskočil, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15614: 2007