STN 33 2000-7-705, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-705 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Poľnohospodárske a záhradnícke prevádzkarne - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje HD 60364-7-705: 2007 v slovenskom jazyku