STN 33 2000-7-705, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-705 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Poľnohospodárske a záhradnícke prevádzkarne - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje HD 60364-7-705: 2007 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 33 2000-7-705 zo septembra 2002 v celom rozsahu. STN 33 2000-7-705 zo septembra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.10.2009
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Dátum účinnosti opravy normy: august 2008
Keywords: normy