STN EN 60079-11: 2007 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 11 Ochrana zariadení iskrovou bezpečnosťou „i” - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-11: 2007