STN EN 60079-26: 2007 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 26 Zariadenia s úrovňou ochrany (EPL) Ga - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-26: 2007