STN EN 61000-6-1: 2007 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 6-1 Všeobecné normy. Odolnosť - prostredia obytné, obchodné a ľahkého priemyslu - Adamec, Ľubor; Legiň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-6-1: 2007