STN EN 61000-6-1: 2007 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 6-1 Všeobecné normy. Odolnosť - prostredia obytné, obchodné a ľahkého priemyslu - Adamec, Ľubor; Legiň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-6-1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 61000-6-1 zo septembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 61000-6-1 zo septembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.12.2009
Spracovateľ: Ľubor Adamec, Milan Legiň. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Norma je nahradená normou STN EN IEC 61000-6-1 z februára 2020 v celom rozsahu. Používať sa môže do 22. 2. 2022
Keywords: normy