STN EN 55020: 2007 [neplatná] (33 4220), Rozhlasové a televízne prijímače a pridružené zariadenia. Charakteristiky odolnosti. Medze a metódy merania. - Adamec, Ľubor; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 55020: 2007