STN EN 13629: 2004 (49 2126), Drevené podlahoviny. Podlahový panel z rastlého listnatého dreva. - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13629: 2002. Európska norma EN 13629: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy