STN EN 13227: 2004 (49 2134), Drevené podlahoviny. Lamparkety z rastlého dreva. - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13227: 2002. Európska norma EN 13227: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy