STN EN 13228: 2004 (49 2135), Drevené podlahoviny. Zámkové podlahovinové prvky z rastlého dreva zahŕňajúce bloky so zámkovým systémom (interlocking). - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13228: 2002. Európska norma EN 13228: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy