STN P CEN/TS 15357: 2007 (44 0101), Tuhé alternatívne palivá. Terminológia, definície a opis. - Strigáč, Július (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu CEN/TS 15357: 2006