STN P CEN/TS 14588: 2007 (44 0102), Tuhé biopalivá. Terminológia, definície a opis. - Strigáč, Július (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu CEN/TS 14588: 2003