STN EN 60947-6-2/A1: 2007 (35 4101), Spínacie a riadiace zariadenia nízkeho napätia Časť 6-2 Spínače s viacerými funkciami. Riadiace a ochranné spínacie prístroje (alebo zariadenia) (CPS). Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 60947-6-2: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-6-2: 2003/A1: 2007