STN EN 1991-2/NA: 2007 (73 6203), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 2 Zaťaženia mostov dopravou. Národná príloha - Vičan, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1991-2: 2006