STN EN 50464-2-1: 2008 (35 1122), Trojfázové olejové distribučné transformátory 50 Hz, od 50 kVA do 2 500 kVA, s najvyšším napätím zariadenia neprevyšujúcim 36 kV Časť 2-1 Distribučné transformátory s káblovými skriňami na strane vysokého a/alebo nízkeho napätia. Všeobecné požiadavky - Jurík, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50464-2-1: 2007