STN EN 13592 + A1: 2008 (77 1411), Plastové vrecia na zber domového odpadu. Typy, požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13592: 2003 + A1: 2007