STN EN 13592 + A1: 2008 (77 1411), Plastové vrecia na zber domového odpadu. Typy, požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 90 Obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13592: 2003 + A1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 13592 z júna 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 90 Obaly
Keywords: normy