STN EN ISO 8185: 2008 (85 2119), Zvlhčovače respiračného traktu používané v zdravotníctve. Všeobecné požiadavky a zvlhčovacie systémy (ISO 8185: 2007). - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8185: 2007