STN ES 203 021-1 V2.1.1: 2006 (87 3021), Prístup a koncové zariadenia (AT). Harmonizované základné požiadavky na pripojenie koncových zariadení k analógovým rozhraniam telefónnych sietí. Aktualizácia technického obsahu TBR 021, EN 301 437, TBR 015, TBR 017 Časť 1 Všeobecné hľadiská - Kukučka, Ignác; Meniar, Juraj; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 41 Telekomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ES 203 021-1: 2005 V2.1.1
Názov z disku
Spracovateľ: Ignác Kukučka, Juraj Meniar, Milan Legíň. Technická komisia: TK 41 Telekomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty