STN EN 55020/IS1: 2007 (33 4220), Rozhlasové a televízné prijímače a pridružené zariadenia. Charakteristiky odolnosti. Medze a metódy merania. Interpretačný list 1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Tento interpretačný list k STN EN 55020: 2003 je slovenskou verziou intepretačného listu EN 55020/IS: 2007 k EN 55020: 2002