STN EN 55020/IS2: 2007 (33 4220), Rozhlasové a televízne prijímače a pridružené zariadenia. Charakteristiky odolnosti. Medze a metódy merania. Interpretačný list 2. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Tento interpretačný list k STN EN 55020: 2003 je slovenskou verziou interpretačného listu EN 55020/IS2: 2007 k EN 55020: 2002
Keywords: normy