STN EN 50328: 2004 (34 1583), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Elektronické výkonové meniče napájacích staníc. - Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50328: 2003. Európska norma EN 50328: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy