STN EN 1395-2: 2008 (03 8710), Žiarové striekanie. Preberacia kontrola zariadenia na žiarové striekanie Časť 2 Striekanie plameňom vrátane HVOF - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou veziou európskej normy EN 1395-2: 2007