TNI CEN ISO/TR 20883: 2008 (79 5706), Technická normalizačná informácia. Obuv. Funkčné požiadavky na dielce obuvi. Klenky (ISO/TR 20883: 2007). - Machálek, Robert; Machálková, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN ISO/TR 20883: 2007
Spracovateľ: Robert Machálek, Marta Machálková. Technická komisia: TK 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu
Keywords: normy