STN 34 7470-9: 2008, Káble a vodiče so zosietenou izoláciou na menovité napätie do 450/750 V vrátane Časť 9 Jednožilové, bezhalogénové neopláštené vodiče na pevné uloženie s nízkou emisiou dymu - Stašík, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje HD 22.9 S3: 2007 v slovenskom jazyku