STN 34 7470-11: 2008, Káble a vodiče so zosietenou izoláciou na menovité napätie do 450/750 V vrátane Časť 11 Šnúry a ohybné káble s izoláciou na báze EVA - Stašík, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje HD 22.11 S2: 2007 v slovenskom jazyku