STN EN 15484: 2008 (65 6566), Etanol ako prímes do benzínov. Stanovenie anorganických chloridov. Potenciometrická metóda. - Chovancová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15484: 2007