STN EN 15490: 2008 (65 6568), Etanol ako prímes do benzínov. Stanovenie hodnoty pHe. - Chovancová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15490: 2007