STN EN 13565-1 + A1: 2008 (92 0409), Stabilné hasiace zariadenia. Penové zariadenia Časť 1 Požiadavky a skúšobné metódy na komponenty (Konsolidovaný text) - Zaťko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13565-1: 2003 + A1: 2007