STN EN 13565-1 + A1: 2008 (92 0409), Stabilné hasiace zariadenia. Penové zariadenia Časť 1 Požiadavky a skúšobné metódy na komponenty (Konsolidovaný text) - Zaťko, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Ochrana a bezpečnosť stavieb pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13565-1: 2003 + A1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 13565-1 z novembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Zaťko. Technická komisia: TK 17 Ochrana a bezpečnosť stavieb pred požiarom
Keywords: normy