STN EN 30326-1/A1: 2008 (01 1420), Mechanické kmitanie. Laboratórna metóda hodnotenia kmitania sedadiel vozidiel Časť 1 Základné požiadavky. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN 30326-1: 1996 je slovenskou verziou európskej normy EN 30326-1: 2004/A1: 2007